Nu har vi lanserat en ny funktion i CisionPoint som heter Influencer Report. Rapporterna som du enkelt kan skapa själv är i PDF-format och listar kontakterna från någon utav dina listor tillsammans med viktig information. Du ser till exempel kontaktens e-post, telefonnummer, Influencer Rating, senaste tweets, länkar till sociala medier-profiler och information om kontaktens bevakningsområden. Informationen är enkel att skicka vidare till kunder och kollegor.

Så gör du för att skapa en egen Influencer Report
För att skapa en Influencer Report måste du först skapa en lista i CisionPoint och spara denna. För en snabb genomgång i hur det går till, titta gärna på vår utbildningsfilm som visar hur du gör en sökning efter kontakter och medier och därefter sparar din lista.

När listan är sparad går du till Skapa i menyn och väljer därefter Influencer Report. En ny ruta öppnas då där du får fylla i din e-postadress så att du kan ta emot rapporten. När rapporten är klar får du ett mail med en länk till rapporten. Länken är giltig i 48 timmar och under den tiden kan rapporten laddas ner till din dator och skrivas ut. Max 100 kontakter kan inkluderas i rapporten.

Här är ett exempel på hur en rapport kan se ut:

influencer-report-exempel

I denna bild har vi valt att dölja kontakternas e-post och telefonnummer.

Har du frågor om våra Influencer Reports eller vill veta mer? Kontakta gärna vår kundsupport!

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.