Vi arbetar ständigt med att uppdatera och förbättra våra tjänster. Nu har turen kommit till Plan – vår mediedatabas!

Plan 2.0 har ett nytt utseende och en hel del nya funktioner. Du kan bland annat se vilka uppdateringar som skett på dina kontakter och medielistor, fritextsöka efter sökkategorier och rapportera ändringar direkt till Cisions researchteam. Förutom detta har vi satsat på ökad användarvänlighet.

Uppdateringarna gäller för dig som arbetar i https://portal.ne.cision.com/. Den nuvarande versionen av Plan kommer att finnas kvar fram till den 1 september, vilket innebär att du i lugn och ro kan utforska nya Plan 2.0 hela sommaren och välja vilken version du vill arbeta i. De listor du skapar i nuvarande Plan kommer att finnas tillgängliga i Plan 2.0 och vise versa, så du behöver inte oroa dig för att någon av dina listor eller sökningar försvinner.

Har du frågor?
Kontakta oss på support.se@cision.com eller 0200-125 000.

Nedan kan du ta del av vår intro-film för Plan 2.0. Våra andra utbildningsvideos visar hur du gör en enkel sökning, utökad sökning och import av kontaktlista.

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.