Den tredje november startade nedräkningen här på bloggen då vi presenterade plats 20 i årets Cision PR Influencer Award. Sedan dess har nedräkningen pågått och det hela kulminerade igår under Spinngalan i Blå Hallen där vinnaren och ordningen för topp fem presenterades.

Cision PR Influencer Award delades ut under kvällens andra del när alla gäster hade fått huvudrätten. Alexander Mason från Cision tog plats på scen för att intervjuas av kvällens konferencier och berätta om priset. Namnen på de som ingick i topp fem lästes sedan upp och det gick jubel i lokalen för varje namn som dök upp på bildskärmen. Därefter lästes vinnarmotiveringen upp och snart stod det klart att Fredrik Wass var den person som hade vunnit. Han fick komma upp för en kort intervju på scen och ta emot blommor och diplom!

Topp fem i Cision PR Influencer Award 2014 ser ut enligt följande:
1. Fredrik Wass, Intellecta Corporate
2. Niclas Strandh, Deepedition DigitalPR
3. Brit Stakston, Stakston AB
4. Hampus Brynolf, Intellecta Corporate
5. Staffan Dopping, K-Street Advisors

topp-fem

Stort grattis till er alla!

För den som är nyfiken på vårt pris, hur det räknas ut och vilka som var nominerade i år, så går det att läsa mer på denna sida.

Tack till alla som kom på Spinngalan igår och gjorde kvällen så fantastisk. Hoppas att vi ses nästa år igen!

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.