Idag har vi nöjet att ge alla våra kunder en tidig julklapp –  möjligheten att skicka sina nyheter direkt till sina konton på Twitter, Facebook och LinkedIn och därmed nå ut i alla kanaler samtidigt, både traditionella och sociala.

Den nya funktionen som lanserades i helgen är kostnadsfri för Cisions kunder och ger en helt ny dimension på spridning av nyheter, pressmeddelanden och rapporter i sociala medier. Funktionen är enkel, du väljer själv vilka konton för sociala medier du vill addera när du arbetar i vårt verktyg för pressutskick och informationen publiceras på dina sociala mediekanaler samtidigt som du skickar till övriga kanaler, nätverk och medielistor.

Om du administrerar en eller flera företagssidor (fan pages) på Facebook väljer du bara vilken/vilka sidor du vill publicera din nyhet på och då skickas nyheten endast på dessa. Du kan även posta din nyhet till flera konton inom samma sociala mediekanal så länge du har en aktiv anslutning till varje konto.

Vi hoppas att våra kunder får mycket nöje av denna julklapp. Självfallet finns Cisions kundsupport på plats för att svara på eventuella frågor rörande de nya kanalerna för sociala medier.

annica.sandberg@cision.com'

About Annica Sandberg

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Annica Sandberg contributed a whopping 125 entries.