Förra året inledde vi ett samarbete med frivilligorganisationen Missing People Sweden. Genom att underlätta kommunikationen med media hjälper vi Missing People i arbetet med att hitta försvunna personer. Nu har vi förlängt samarbetet och kommer att fortsätta hjälpa Missing People med deras mediekontakter och kommunikation i ytterligare ett år framöver.

Missing People Sweden är en organisation som genomför efterlysningar och samordnar skallgångar av försvunna personer i Sverige. Detta värdefulla arbete som Missing People gör vill vi fortsätta att stödja och därför har vi nu förlängt vårt samarbete. Vi på Cision vill gärna vara med och bidra med det vi kan!

Mission People använder vårt PR-verktyg, CisionPoint, för att hitta relevanta medier att nå ut till, publicera sina nyheter och följa upp spridningen. Tack vare detta har de fått ökad synlighet i media vilket har lett till många nya möjligheter.

“Genom samarbetet med Cision har vi en partner som på ett rationellt och snabbt sätt når ut till massmedia. Vi väljer spridning i hela landet ena gången och vid nästa tillfälle endast lokalmedia i Kiruna, till exempel inför en sökinsats. Det här innebär också att vi i större utsträckning kan fokusera på vår kärnverksamhet, att hjälpa anhöriga. Vi lägger idag ett minimum av tid på pressmeddelanden etc. jämfört med tiden innan då Cision hjälpte oss. Varmt tack till er alla på Cision, vi ser fram emot en fortsatt samverkan!”
Kenneth Söderlund, pressansvarig och vice ordförande Missing People Sweden

För den som vill ta del av Missing Peoples nyheter så finns de att hitta i deras nyhetsrum på Cision News. De har också en Facebook-sida där de går ut med både efterlysningar och skallgångar. Akuta skallgångar och information delas även på Twitter.

Vill du skänka ett bidrag till Missing People Sweden?
Sätt in din gåva via Bankgiro 831-8644.

Mer information om Cisions olika samarbeten och partners hittar du på sidan om oss där du kan läsa mer.

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.