När du hör “framtidens PR”, vad tänker du på då? Vilka trender, personer, verktyg och händelser tror du påverkar hur vi kommer att arbeta med PR i framtiden?

Nu arrangerar vi en tävling där du kan vinna 6 månaders kostnadsfri användning av sociala medier-verktyget Visible Technologies!

Så deltar du i tävlingen:
Dela med dig av dina tankar och funderingar kring framtidens PR under hashtaggen #FutureofPR på Twitter eller Instagram. Gestaltningen har inga begränsningar. Du kan rita, skriva, ta en bild, eller varför inte dela ett videoklipp.

Tävlingen pågår fram till och med kl 23.59 den 18 december 2014 och är öppen både för privatpersoner och företag. Vinnaren utses av Cisions marknadsavdelning och VD Magnus Thell. Presentation av vem som vunnit sker den 14 januari 2015. Har du frågor? Maila dina funderingar till oss på cision.se@cision.com.

Lycka till!

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.