Precis som förra året är vi huvudsponsor till SPINN-galan den 15 november, och i samband med den delar vi ut utmärkelsen Cision PR Influencer Award 2012 till en PR-konsult som har haft stort digitalt inflytande under året. Vinnaren utses baserat på Cisions egen rankingmetod, som mäter både synlighet i digitala nyhetsmedier och engagemanget i sociala medier. Topp fem kommer att presenteras den 12 november och vinnaren kommer att presenteras på SPINN-galan.

Grattis säger vi till de nominerade till Cision PR Influencer Award 2012:

Nomineringarna baseras på Cisions eget index över digitalt inflytande som utgår från variabler som bloggaktivitet, Twitter, LinkedIn och omnämnanden i digitala nyhetsmedier. För att vara med i mätningen krävs att man är PR-konsult, är aktiv i sociala medier och fått synlighet i online media. De tio nominerade är de som fått bäst indexvärden i mätningen.  Förra årets vinnare var Paul Ronge, som är nominerad även i år.

Förutom att dela ut priset kommer vi också ha ”Winners Corner” på galan, där vinnarna i de olika kategorierna intervjuas och fotograferas. Här hittar du vår rapportering från SPINN-galan, och oss träffar du på galan den 15 november.

anna.westrin@cision.com'

About Anna Westrin

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Anna Westrin contributed a whopping 100 entries.