Förtillfället jobbar vi hårt på våra nya tänster och funktioner som vi kommer lansera till hösten. Under tiden hinner vi även med lite mindre releaser. Nu i helgen lanserade vi således Cisionwire.de. Syftet med detta är att hjälpa våra nordiska kunder med att sprida sin information internationellt samt naturligtviss att även hjälpa våra tyska kunder att få ut sin information. Länk till Cisions mer utförligare pressmeddelande på cisionwire.se om lanseringen.

Under de kommande månaderna planerar vi att lansera ett par till språk/landsversioner. Vi kommer också fortsätta jobba med övriga förbättringar och nya funktioner. Är det någonting du tycker vi skulle kunna göra bättre eller saknar så hör gärna av dig till mig med dina förslag.

alexander.mason@cision.com'

About Alexander Mason

Jag är Cisions sälj- och marknadsdirektör i Skandinavien. Med mer än tio års erfarenhet av Cision och PR-branschen har jag hunnit med det mesta. Jag har bland annat jobbat tre år i London som chef för Cisions analysverksamhet. De senaste fem åren har jag jobbat med att utveckla nya tjänster för Cision i Norden.