Lyssna till Jenny Bjuhr Berggren, försäljningschef för Cision i Sverige, och Pia Jansäter, senior kommunikationskonsult på Jansäter Kommunikation i ett spännande seminarium om content marketing!

Den 2 april bjuder vi in till frukostseminarium i Malmö tillsammans med Jansäter Kommunikation. Vi kommer att reda ut begreppet content marketing och hur det skiljer sig från traditionell marknadsföring. Under seminariet tar vi upp konkreta kundcase och berättar hur man med ganska små medel kan maximera effekten av sina budksap genom content marketing. Vi går även igenom praktiskt tillvägagångssätt och verktyg för innehållsmarknadsföring.

Seminariet avslutas med en spännande paneldebatt där lokalpolitiker från Malmö diskuterar politiskt arbete med content marketing. Pia Jansäter är moderator för samtalet och efter paneldebatten finns det utrymme för frågor och mingel!

Plats: Relations for Business, Norra Vallgatan 64B Malmö
Tid: Onsdagen den 2 april, kl. 8.30-10.00. Frukost serveras från kl. 8.00.

Seminariet är kostnadsfritt. Begränsat antal platser – Först till kvarn!

Anmäl dig här
seminarium-malmo-content-marketing

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.