Cision beskrivs som ett företag med högt i tak och stora utvecklingsmöjligheter. Välkommen till en internationell miljö med kollegor runt om i världen.

Våra lediga tjänster:

Administratör inom Research

På Cision kommer du att tillhöra researchavdelningen och ingå i ett team som främst har till uppgift att verifiera och skapa profiler, förvalta mediedatabasen samt skapa distributionslistor. Du kommer i stor omfattning arbeta med search som innefattar att bl.a. hitta kontaktuppgifter till profiler ur databasen samt searcharbete rörande sociala medier. I tjänsten kan du även komma att ha kundkontakt både via mail, telefon samt via fysiska möten.

LÄS MER/ANSÖK

 

Onboarding Specialist till Cision

Som Onboarding Specialist kommer du att koordinera Cisions kunder, bl a inom kontouppsättningar, utbildningar i Cisions plattformar samt att i stort skapa en trygg upplevelse. Tjänsten innefattar ett nära konsultativt samarbete med säljavdelningen samt att koordinera hela onboarding-processen för företagets nya och rådande kunder. I arbetet ingår även kontakt med Cisions globala verksamhet och samarbetspartners.

LÄS MER/ANSÖK

 

 Affärsintresserad Sales Executive till Cision

Du kommer arbeta med kvalificerad B2B-försäljning där du tar direktkontakt med kunderna du har prospekterat fram. Din kontakt sker via telefon och fysiska möten. Du kommer ingå i ett team av totalt 8 Sales Executives och utgå ifrån Cisions kontor på Linnégatan i Stockholm. För att trivas i rollen är du prestationsinriktad, målmedveten, affärsmässig och nyfiken!

LÄS MER/ANSÖK

 

Ta nästa steg i din karriär hos Cision

Se hur vi kan hjälpa dig
Communicate Like Never Before.
Request A Demo