Cision beskrivs som ett företag med högt i tak och stora utvecklingsmöjligheter. Välkommen till en internationell miljö med kollegor runt om i världen.

Våra lediga tjänster:

Account Manager till Cision

Som Account Manager på Cision kommer du att ingå i ett team om 12 personer där ni fokuserar på konsultativ försäljning och utveckling av befintliga kunder. Du identifierar dina kunders behov och hjälper dem att förbättra deras kommunikation. Som Account Manager ansvarar du för hela säljprocessen mot befintliga kunder, vilket bland annat innebär att ta fram offerter, avtal, utbildning och administrera i CRM.

LÄS MER/ANSÖK

 

Säljdriven Analysspecialist till Cision Norden

Brinner du för att hjälpa kunder att analysera sin kommunikation och trivs du i rollen som rådgivare? Har du dessutom en entreprenörsådra, gillar försäljning och vill hjälpa oss att bygga och utveckla vår analysverksamhet i Norden? Då tror vi att detta är drömjobbet för dig! Som Cisions Analysspecialist är du ansvarig för tillväxten av vår analysaffär i Norden.

LÄS MER/ANSÖK

 

Sales Executive / Account Manager med fokus på Sverige och Norge

Som Sales Executive på Cision arbetar du konsultativt och på ett sätt som bidrar till långsiktiga kundrelationer. Ditt dagliga arbete sker både genom både fysiska möten, över webb samt telefon och du ansvarar för hela kedjan från första kontakt till kontraktsskrivande. För att trivas i rollen ser vi att du är utåtriktad och tycker om att ha många kontaktytor. Du är fokuserad och drivs av att arbeta målinriktat och att lyckas.

LÄS MER/ANSÖK

 

Systemutvecklare till Cision

Som systemutvecklare kommer du att utveckla lösningar och applikationer för företagets tjänster. Du arbetar med både frontend- och backend-utveckling och tillhör utvecklingsteamet bestående av sex andra utvecklare. För att trivas i rollen krävs det att du är analytisk, kommunikativ, självgående, driven och har ett brinnande intresse för IT samt utveckling!

LÄS MER/ANSÖK

 

 Affärsintresserad Sales Executive till Cision

Du kommer arbeta med kvalificerad B2B-försäljning där du tar direktkontakt med kunderna du har prospekterat fram. Din kontakt sker via telefon och fysiska möten. Du kommer ingå i ett team av totalt 8 Sales Executives och utgå ifrån Cisions kontor på Linnégatan i Stockholm. För att trivas i rollen är du prestationsinriktad, målmedveten, affärsmässig och nyfiken!

LÄS MER/ANSÖK

 

Ta nästa steg i din karriär hos Cision

Se hur vi kan hjälpa dig
Communicate Like Never Before.
Request A Demo