Account Manager med stort affärsfokus 

Arbeta långsiktigt med några av Sveriges främsta varumärken

Vi erbjuder

Cision är ett ledande, välmående och etablerat företag som står inför en spännande framtid och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Cision arbetar också kontinuerligt med kompetensutveckling på individnivå. Vi sitter i fina fräscha kontor i Garnisonen vid Karlaplan på Östermalm i Stockholm.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundansvarig säljare på Cision kommer du att arbeta med konsultativ försäljning. Du arbetar med bearbetning och utveckling av befintliga kunder i syfte att förbättra deras kommunikation. Du ansvarar för hela säljprocessen och för att lyckas i denna roll är du duktig på att skapa och utveckla långsiktiga relationer med dina kunder. Kunderna är främst presschefer, ansvariga på kommunikations- och marknadsavdelningar samt Investor relations. Dina kundmöten sker främst på plats ute hos kund, men även till viss del över webb och telefon med Cisions internationellt verksamma kunder.

Din profil

  • Du har erfarenhet av tjänsteförsäljning med eget budgetansvar.
  • Du är ansvarstagande med stark egen drivkraft och har en naturlig förmåga att skapa långsiktiga relationer med dina kunder.
  • Du har ett stort affärssinne, är en god förhandlare med lyhördhet och social förmåga.
  • Du är strukturerad, noggrann och är trygg i rollen med att hålla i presentationer inför grupp.
  • Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.
  • Du är en van IT-användare.

Ansök till tjänsten här

Bilder från Cisions kontor i Stockholm