Account Manager till Cision

Arbetsbeskrivning

Du kommer ingå i ett team om 12 personer där ni fokuserar på konsultativ försäljning och utveckling av befintliga kunder. Du identifierar dina kunders behov och hjälper dem att förbättra deras kommunikation. Som Account Manager ansvarar du för hela säljprocessen mot befintliga kunder, vilket bland annat innebär att ta fram offerter, avtal, utbildning och administrera i CRM.

För att lyckas som Account Manager på Cision är du duktig på att skapa och utveckla långsiktiga relationer med dina kunder. Du kommer att ha kontakt med presschefer, ansvariga på kommunikations- och marknadsavdelningar samt investor relations. Dina möten sker främst på plats ute hos kund men även till viss del över webb och telefon med Cisions internationellt verksamma kunder. Som kundansvarig säljare jobbar du löpande mot uppsatta mål med en fast grundlön och en provisionsdel.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

– Eftergymnasial utbildning inom relevant område

– Minst 2 års erfarenhet av konsultativ B2B-försäljning

– Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

– Meriterande med intresse för media, kommunikation, omvärldsbevakning och/eller investor relations

För att trivas i rollen ser vi att du är utåtriktad och social. Du är orädd att anta nya utmaningar och drivs av att lyckas. Du tycker om att bygga relationer med kunder och är professionell och prestigelös i ditt sätt. Rollen kräver att du är lyhörd inför kundens behov samt engagerad och lösningsorienterad till sättet.

Stort vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Januari 2019
Plats: Stockholm, Karlaplan
Lön: Fast + Provision

Företaget

Cision är ett världsledande företag som levererar kommunikationslösningar inom både IR och PR. Våra kunder använder Cision för att hantera alla delar i sin kommunikation – allt ifrån att identifiera viktiga medier och opinionsbildare till att nå ut med sina budskap, bevaka medier och mäta effekten av sin kommunikation. Cision har kontor i USA, Storbritannien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Portugal, Sverige, Finland och Asien vilka tillsammans representerar alla olika varumärken i Cisions koncern, bland annat Gorkana, PRNewswire, Vocus och Prime Research. Cisions nordiska kontor består av idag 85 personer som tillsammans bearbetar alla de nordiska länderna.

Ansök till tjänsten här.

Bilder från Cisions kontor i Stockholm