Affärsintresserad Sales Executive till Cision

Företaget

Cision är en globalt ledande aktör inom affärsdriven informationshantering (media intelligence) och levererar ett komplett arbetsflöde för professionella IR- och PR-kommunikatörer. Cision är världsledande inom sin bransch och har huvudkontor i Chicago med över 100 000 kunder globalt. Cision har även kontor i Kanada, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Portugal, Sverige, Finland och Kina och representerar varumärkena Gorkana Group, PRWeb, Help a Reporter Out (HARO) och iContact.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med kvalificerad B2B-försäljning där du tar direktkontakt med kunderna du har prospekterat fram. Din kontakt sker via telefon och fysiska möten. Du kommer ingå i ett team av totalt 8 Sales Executives och utgå ifrån Cisions kontor på Linnégatan i Stockholm.

En förutsättning för att trivas och utvecklas i rollen är du har ett intresse för börsen, företagsaffärer och nyheter i allmänhet. Dina beslutsfattare som du kommer upprätta en dialog med arbetar som IR-chefer, kommunikationsansvariga och rådgivare inom branschen.

Ett stort plus med tjänsten är att du ansvarar för hela processen – från första kontakt, behovsanalys, avtalsskrivning till implementationen av Cisions tjänster.

Kvalifikationer

Utbildning: Eftergymnasial utbildning inom relevant område alternativt arbetslivserfarenhet

Språk: Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

Meriterande: Erfarenhet av B2B-försäljning ses som meriterande för tjänsten

Dina personliga egenskaper

För att trivas i rollen är du prestationsinriktad, målmedveten, affärsmässig och nyfiken!

Övrigt

Start: Omgående

Lön: Fast + Provision

Ansök till tjänsten här.

Bilder från Cisions kontor i Stockholm.Du blir en del av branschens globalt ledande företag