CRM-manager till Cision

Vill du utveckla din karriär och bli specialist inom vårt CRM system som är Salesforce? Vill du arbeta på ett världsledande bolag inom kommunikationslösningar? Då är detta tjänsten för dig! Vi behöver förstärkning, därför söker vi nu en CRM-Manager till vårt kontor i Stockholm.

Vi erbjuder

Cision är ett ledande, välmående och etablerat företag som nu söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta utveckling. Som vår CRM-Manager kommer du att ha en viktig roll i en försäljningsorienterad organisation med korta beslutsvägar och högt i tak. Vi sitter i ett fint och fräscht kontor i Garnisonen vid Karlaplan i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Rollen som CRM-Manager är ny på Cision vilket innebär att du kommer vara med och forma och utveckla den på bästa sätt. För att lyckas med detta tror vi att du har tålamod och ett stort driv. Du kommer ha en central roll inom företaget och samarbeta med framförallt vår Europeiska försäljningsdirektör, vår Nordic Commercial Director och våra Nordiska säljteam.

Som CRM-Manager hos oss kommer du att ha ansvar för att vårt CRM system används och kan leverera resultat på absolut bästa sätt. En stor och viktig del i ditt arbete kommer att vara att ta fram och leverera olika typer av rapporter till såväl den Nordiska som den Europeiska säljledningen. Du kommer också att utbilda, stötta och vara vår superuser. Du jobbar nära och är en viktig del av vår nordiska produkt- och affärsutvecklingsteam.

Din profil

Därför söker vi nu dig som har stor kunskap, ett genuint intresse och viljan att lära. Du ser fördelarna och möjligheterna med att jobba i CRM system och är van att röra dig i miljöer som präglas av högt tempo med starkt kund- och säljfokus.

Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift och är en utmärkt kommunikatör på alla nivåer. För att lyckas ta dig fram smidigt i organisationen krävs affärsmässighet likväl som förmåga att vara pedagogisk, flexibel och anpassa sig till kollegornas vardag på olika funktioner och nivåer.

Som CRM-Manager behöver du ha mycket god samarbetsförmåga, vara trygg i dig själv och ha ett proaktivt och ödmjukt angreppssätt till dina arbetsuppgifter. Vi ger dig mycket frihet under ansvar och uppskattar lojalitet, ärlighet och en öppen dialog. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor.

Känner du i igen dig i ovanstående beskrivning och tycker det låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen in med ansökan så fort som möjligt, urval sker löpande.

Ansök till tjänsten här.

Bilder från Cisions kontor i Stockholm