Digital marknadsförare till Cision Skandinavien

Är du redo att ta nästa steg i din karriär i ett världsledande företag med kollegor runt om i Europa och USA? Har du stenkoll på konverteringsoptimering och en passion för den digitala kundresan? Nu letar vi efter en data- och resultatdriven digital marknadsförare till vårt kontor i Stockholm!

Som digital marknadsförare för Cision Skandinavien kommer du ha en nyckelroll i vårt Nordiska sälj- och marknadsteam och vara en viktig tillgång i den Europeiska marknadsorganisationen. Du kombinerar din roll i vårt svenska marknadsteam med kollegor inom digital marknadsföring i Europa. Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att driva försäljning genom leadsgenererande aktiviteter, att stötta övriga funktioner inom marknad och sälj och att utveckla kundresan med din kompetens.

Arbetsuppgifter:

  • Ansvara för leadsgenerering och konverteringsoptimering
  • Utforma strategi och optimering av kampanjer i betalda kanaler och email
  • Kontinuerligt utveckla vår automatiserade kommunikation mot befintliga kunder och prospects
  • Kravställning av, och strategi kring, integrationer av olika system (t.ex. CRM, MA, live chat osv)
  • Vid behov producera sälj- och annonsmaterial i Adobe Creative Suite, landningssidor och emaildesign

Vi tror att du:

Har en relevant högskoleutbildning och 1-2 års arbetslivserfarenhet där du arbetat med digital marknadsföring, gärna inom B2B med fokus på marketing automation. Du har en förståelse för vikten av uppföljning och analys, och jobbar alltid med statistik och fakta som utgångspunkt i ditt arbete. Som person är du kreativ, lösningsorienterad och analytiskt lagd.

Du känner dig hemma i Adobe Creative-suiten för att ta fram annons- och säljmaterial och har grundläggande kunskap inom HTML/CSS/Javascript för att kunna optimera landningssidor, formulär etc. Utöver det har du även arbetat i Google Analytics och Google Ads, Facebook Ads och LinkedIn Ads samt Eloqua och Salesforce (eller liknande).

Som person är du driven med ett kommersiellt sinne, uppdaterad på de senaste digitala trenderna och angelägen att bidra med idéer och förbättringsmöjligheter.

Goda kunskaper i engelska, både skriftligt och muntligt, är mycket viktigt då du samarbetar med kollegor runt om i Europa och Nordamerika.

Vad kan vi erbjuda dig?

Cision Ltd. (NYSE: CISN) är en ledande global leverantör av software och tjänster inom förtjänad kommunikation för verksamma inom PR- och marknadskommunikation. Cisions® mjukvara möjliggör för användare att identifiera och interagera med opinionsbildare, skapa och distribuera meningsfulla berättelser och mäta vilken affärspåverkan det har. Cision har över 4,000 anställda med kontor i 15 länder i Amerika, EMEA och APAC.

Cision har en företagskultur med högt i tak och utvecklingsmöjligheter för den med ambitioner. Vi värdesätter kreativa idéer och du tillåts vara delaktig i beslut och engagera dig i framtidsprojekt. Vi arbetar efter modellen frihet under ansvar och har en prestigelös arbetsmiljö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med utgångspunkt från vårt kontor i Stockholm. Du kommer rapportera till vår nordiska marknadschef samt till vår europeiska chef för digital marknadsföring i London.

Lön enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan till: karin.persson@cision.com. Intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta vår nordiska marknadschef Ulrika Peyron på ulrika.peyron@cision.com eller 08 – 507 410 26

Bilder från Cisions Instagram (@cisionsverige)