Ekonomiassistent till Cision

Vill du arbeta med ekonomi på ett världsledande bolag inom PR- och marknadskommunikation? Ta chansen att ta nästa steg i din karriär som Ekonomiassistent på Cision!

Cisions Ekonomiavdelning består totalt av 6 personer med olika arbetsuppgifter som: leverantörsreskontra, kundreskontra, fakturering, inbetalningar, påminnelsehanteringar m.m

I rollen som Ekonomiassistent kommer du ingå i teamet som ansvarar för och hanterar kundreskontra. Avdelningen hanterar Cisions ekonomirelaterade ärenden för länderna Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Du kommer att även att ges möjlighet till att driva egna små projekt för att vara med och effektivisera samt modernisera ekonomifunktionen. Utöver detta kommer du även supportera olika avdelningar internt samt Cisions externa kunder.

Företaget:

Cision Ltd. (NYSE: CISN) är en ledande global leverantör av software och tjänster inom förtjänad kommunikation för verksamma inom PR- och marknadskommunikation. Cisions® mjukvara möjliggör för användare att identifiera och interagera med opinionsbildare, skapa och distribuera meningsfulla berättelser och mäta vilken affärspåverkan det har. Cision har över 4,000 anställda med kontor i 15 länder i Amerika, EMEA och APAC.

Lär dig kommunicera som aldrig förr med Cision Communications Cloud®.

Dina kvalifikationer:

  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Ca 1-2 års erfarenhet av liknande arbete inom Ekonomi
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Meriterande:

  • Erfarenhet av Visma Control

Dina personliga egenskaper:

För att lyckas i rollen bör du vara en strukturerad och noggrann teamplayer som samtidigt är ansvarsfull och självgående. Du bör ha ett servicetänk och trivas i en flexibel och föränderlig miljö.

Företaget erbjuder:

Cision erbjuder en trivsam arbetsmiljö i fina lokaler i Garnisonen på Östermalm. De har en härlig gemenskap inom företaget och de uppskattar lojalitet, ärlighet samt en öppen dialog. Vidare erbjuder Cision sina medarbetare marknadsmässiga villkor i en utvecklande miljö.

Start: Höst 2019

Lön: Fast enligt ök.

Omfattning: Heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning

Ansök till tjänsten här


Bilder från Cisions Instagram (@cisionsverige)