Kundansvarig säljare till Cision Skandinavien

Gillar du försäljning och långsiktiga kundrelationer? Arbetar du som Account Manager och är redo att ta nästa steg i din karriär? Vill du arbeta på ett världsledande bolag inom kommunikationslösningar där du får möjlighet att utveckla företagets befintliga kunder? Då är detta tjänsten för dig.

Som Kundansvarig säljare på Cision kommer du att arbeta med svenska och internationella lösningar för kunder baserade i Sverige. Du kommer att ingå i ett team om 9 personer och fokusera på konsultativ försäljning med bearbetning och utveckling av befintliga kunder i syfte att förbättra deras kommunikation. Du ansvarar för hela säljprocessen vilket bl a innebär att ta fram offerter, avtal, utbildning, administration i crm mm. För att lyckas i denna roll är du duktig på att skapa och utveckla långsiktiga relationer med dina kunder. Du kommer att ha kontakt med presschefer, ansvariga på kommunikations- och marknadsavdelningar samt investor relations. Möten sker främst på plats ute hos kund men även till viss del över webb och telefon med Cisions internationellt verksamma kunder. Som kundansvarig säljare jobbar du löpande mot uppsatta mål med en fast grundlön och en provisionsdel.

Arbetsuppgifter:

  • Hjälpa kunder att nå ut med sitt budskap
  • Identifiera kundens behov över tid och utveckla existerande kundstock i Skandinavien
  • Säkerställa en god retention på existerande kunder
  • Informera och utbilda om Cisions tjänster
  • Genomföra kundmöten och hålla regelbunden kontakt med befintliga kunder

Vi tror att du har en relevant akademisk utbildning och ca 2-3 års erfarenhet av konsultativ B2B-försäljning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska.
Meriterande är ett intresse för kommunikation/digitala medier alternativt investor relations.

För att trivas i rollen är du utåtriktad och social. Du är orädd att anta nya utmaningar och drivs av att lyckas. Du tycker om att bygga relationer med kunder och är professionell och prestigelös i ditt sätt. Rollen kräver att du är lyhörd inför kundens behov samt engagerad och lösningsorienterad. Rollen kräver även viss kundadministration varför detta är något som du måste vara beredd på att ta dig an.

Vad kan vi erbjuda dig?
Cision är den ledande leverantören av kommunikationsverktyg inom IR och PR. Våra kunder använder Cision för att hantera alla delar i sin kommunikation – allt ifrån att identifiera viktiga medier och opinionsbildare till att nå ut med sina budskap, bevaka traditionella och sociala medier och utvärdera effekten av sin kommunikation. Cision finns i Europa, Nordamerika och Asien och har partners i mer än 125 länder.
Cision har en företagskultur med högt i tak och utvecklingsmöjligheter för den med ambitioner. Vi värdesätter kreativa idéer och du tillåts vara delaktig i beslut och engagera dig i framtidsprojekt. Vi arbetar efter modellen frihet under ansvar och har en prestigelös företagskultur. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med kollegor runt om i världen, bland annat i USA, UK och Finland.

Är du nyfiken och vill veta mer är du välkommen att kontakta Sofia Gustafsson telnr 08-507 410 78.
Din ansökan skickar du till karin.persson@cision.com.
Vi utför intervjuerna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan angivet slutdatum.

Bilder från Cisions instagramkonto
Du blir en del av branschens globalt ledande företag