Marknadskoordinator till marknadsavdelningen

Slide backgroundJobba hos oss

Marknadskoordinator till marknadsavdelningen

Intresserad av att jobba med de senaste digitala trenderna inom kommunikations- och PR-branschen? Just nu söker Cision Sverige efter en ny medarbetare till marknadsavdelningen.

Som marknadskoordinator kommer du att vara en viktig del av vårt sälj- och marknadsteam och arbeta med ett brett spektrum av arbetsuppgifter. Genom våra olika kanaler kommunicerar du med våra kunder och prospects i samarbete med övriga kollegor på marknad och sälj. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för kommunikation och framför allt det skrivande ordet.

Vår marknadsavdelning är liten och därför krävs att du är flexibel och kreativ. Det är viktigt är att du är driven, självständig och tar egna initiativ.

Vad kommer du att göra?
• Skriva guider och tip sheets
• Ansvara för vårt månatliga nyhetsbrev
• Förvalta och förbättra vårt marketing automation system
• Driva vår blogg inom kommunikation
• Koordinera vår podcast, Passion för kommunikation

Vi tror att du:

Har högskoleutbildning alternativt någon form av eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/journalistik. Du har tidigare journalistisk erfarenhet och är en duktig skribent. Du är både kreativt och analytiskt lagd och har praktisk erfarenhet av Cision eller någon av våra kommunikationslösningar från kundsidan. Du är positiv och noggrann i alla dina arbetsuppgifter.

Som person är du också driven med ett kommersiellt sinne och är uppdaterad på de senaste digitala teknikerna och trenderna.

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom branschen.

Vad kan vi erbjuda dig?
Cision är den ledande leverantören av kommunikationsverktyg inom IR och PR. Våra kunder använder Cision för att hantera alla delar i sin kommunikation – allt ifrån att identifiera viktiga medier och opinionsbildare till att nå ut med sina budskap, bevaka traditionella och sociala medier och utvärdera effekten av sin kommunikation. Cision finns i Europa, Nordamerika och Asien och har partners i mer än 125 länder.

Cision har en företagskultur med högt i tak och utvecklingsmöjligheter för den med ambitioner. Vi värdesätter kreativa idéer och du tillåts vara delaktig i beslut och engagera dig i framtidsprojekt. Vi arbetar efter modellen frihet under ansvar och har en prestigelös. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med kollegor runt om i världen, bland annat i USA, UK och Finland.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med utgångspunkt från vårt kontor i Stockholm. Du kommer rapportera till marknadsansvarig för Skandinavien.
Skicka din ansökan till: Karin.persson@cision.com. Intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Kommersiell direktör för Skandinavien alexander.mason@cision.com Tel: +46 8 507 411 16 .

Att arbeta med försäljning på Cision

Bilder från kontoret