Sales Executive / Account Manager med fokus på Sverige och Norge

Företaget

Cision är ledande global leverantör av tjänster inom affärsdriven informationshantering samt media intelligence, vilket kompletterar till ett fullständigt arbetsflöde för professionella PR- och IR-kommunikatörer. Idag med över 100 000 kunder globalt har Cision kontor i USA, Storbritannien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Portugal, Sverige, Finland och Asien vilka tillsammans representerar alla olika varumärken i Cisions koncern, bland annat Gorkana, PRNewswire, Vocus och Prime Research. Cisions nordiska kontor består av idag 85 personer som tillsammans bearbetar alla de nordiska länderna.

Företagskulturen präglas av högt i tak, frihet under ansvar, goda utvecklingsmöjligheter för personer med amibitioner och en internationell prägel lokalt i Norden. Här värdesätts kreativa idéer och därtill tillåts anställda att vara delaktiga i beslut och engagemang i framtidsprojekt. Den fortsatta organiska expansionen i Norden kräver ytterligare fokus och närvaro i Norge. Därför söker Cision en Sales Executive med fokus på Sverige och Norge som vill vara med på denna tillväxtresa.

Dina arbetsuppgifter

Som Sales Executive på Cision arbetar du konsultativt och på ett sätt som bidrar till långsiktiga kundrelationer. Ditt dagliga arbete sker både genom både fysiska möten, över webb samt telefon och du ansvarar för hela kedjan från första kontakt till kontraktsskrivande. Då en del av din roll innebär att agera rådgivande mot dina kunder är det viktigt att du har ett kvalitativt förhållningssätt till försäljning av tjänsterna samt att du kan se till kundens bästa och anpassa ditt erbjudande efter deras behov. Dina kontaktpersoner hos kunderna är vanligtvis kommunikationsansvariga och rådgivare inom branschen. I denna roll fokuserar du på försäljning i såväl Sverige som Norge för att utveckla och bredda Cisions verksamhet. Därav förekommer cirka två resor i månaden som du själv planerar för.

Vidare kommer du ingå i ett team på åtta säljare, två teamledare och en säljchef.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Eftergymnasial utbildning inom exempelvis marknadsföring, kommunikation eller finans.
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska
• Tidigare erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning är starkt meriterande

För att trivas i rollen ser vi att du är utåtriktad och tycker om att ha många kontaktytor. Du är fokuserad och drivs av att arbeta målinriktat och att lyckas. Du är orädd för att anta nya utmaningar, är uthållig samt är en duktig retoriker. Vidare motiveras du av att bygga relationer med kunder och har ett professionellt och konsultativt förhållningssätt.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Karlaplan
Lön: Fast lön samt provision enligt överenskommelse

Ansök till tjänsten här.

Bilder från Cisions kontor i Stockholm