Skandinavisk Researcher till Cision

Slide backgroundJobba hos oss

Skandinavisk Researcher till Cision

Brinner du för service och kommunikation? Älskar du att hitta lösningar, är noggrann och vill ha ett kundfokuserat arbete?

Som en del av vårt skandinaviska researchteam kommer du att ansvara för att vår mediedatabas för Norge och Danmark hålls uppdaterad och relevant. Dina huvudsakliga uppgifter består av att verifiera mediakontakter, göra datauppdateringar, hålla telefonintervjuer samt skapandet av profiler. Du kommer även att ha andra uppgifter så som att stötta marknadsavdelningen och vår kundsupport med olika administrativa och kundorienterade ärenden.

Hos oss jobbar du självständigt i en lättsam miljö tillsammans med engagerade kollegor.

Vi vill att du ska:

  • vara kund- och serviceorienterad
  • vara positiv, engagerad och villig att lära dig nya saker
  • vara van vid att ta eget ansvar
  • vara detaljorienterad och uthållig
  • tycka om administration
  • tala och skriva svenska och engelska obehindrat

Vi vill att du har:

  • minst gymnasiekompetens
  • mycket god datorvana och ett intresse för media

Jobbet är en heltidstjänst med tillträde omgående.

Vad kan vi erbjuda dig?

Cision är den ledande leverantören av kommunikationsverktyg inom IR och PR. Kunderna använder Cision för att hantera alla delar i sin kommunikation – allt ifrån att identifiera viktiga medier och opinionsbildare till att nå ut med sina budskap, bevaka traditionella och sociala medier och utvärdera effekten av sin kommunikation. Cision finns i Europa, Nordamerika och Asien och har partners i mer än 125 länder och är noterat på Stockholmsbörsen. Cision omsatte 0,9 miljarder kronor under 2013.

Cision har en företagskultur med högt i tak och utvecklingsmöjligheter för den med ambitioner. Vi värdesätter kreativa idéer och du tillåts vara delaktig i beslut och engagera dig i framtidsprojekt. Vi arbetar efter modellen frihet under ansvar och har en prestigelös organisation där varje röst är lika mycket värd. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med kollegor runt om i världen, bland annat i USA, UK och Tyskland.

Är du nyfiken och vill veta mer är du välkommen att kontakta Jannica Tollén på tel: 073-062 54 05.

Din ansökan skickar du till jannica.tollen@cision.com senast den 4 augusti 2014.
Vi utför intervjuerna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan angivet slutdatum.

Bilder från kontoret