Systemutvecklare till Cision

Företaget

Cision är en globalt ledande aktör inom affärsdriven informationshantering (media intelligence) och levererar ett komplett arbetsflöde för professionella IR- och PR-kommunikatörer. Cision är världsledande inom sin bransch och har huvudkontor i Chicago med över 100 000 kunder globalt. Cision har även kontor i Kanada, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Portugal, Sverige, Finland och Kina och representerar varumärkena Gorkana Group, PRWeb, Help a Reporter Out (HARO) och iContact.

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du att utveckla lösningar och applikationer för företagets tjänster. Du arbetar med både frontend- och backend-utveckling och tillhör utvecklingsteamet bestående av sex andra utvecklare. På företagets IT-avdelning finns omfattande kompetenser med tillgång till moderna verktyg och tekniker på plattformar med krav på hög tillgänglighet, säkerhet och kvalitet. Det dagliga arbetet präglas av problemlösning och teamanda. Du arbetar agilt enligt Scrum och rapporterar till utvecklingschefen.

Dina kvalifikationer

Relevant högskoleutbildning
1-3 års relevant erfarenhet inom relevant område
Goda kunskaper inom .NET (C#, ASP.NET/ASP.NET MVC, WCF, WEB API)
Goda kunskaper inom Javascript, framför allt Angular, jQuery, knockout eller bootstrap
Grundläggande kunskaper i SQL-Server
Svenska och Engelska flytande i tal och skrift

Meriterande

Erfarenhet av arkitektur och integration
EPIServer, WordPress, Drupal eller Salesforce
Agila utvecklingsmetoder
Automatiserde tester

Dina personliga egenskaper

För att trivas i rollen krävs det att du är analytisk, kommunikativ, självgående, driven och har ett brinnande intresse för IT samt utveckling!

Företaget erbjuder

Cision ger frihet under ansvar och uppskattar lojalitet, ärlighet och en öppen dialog. Erbjuder marknadsmässiga villkor och sitter i fina lokaler i Garnisonen i Stockholm.

Start: Omgående

Lön: Fast

Ansök till tjänsten här. 

Bilder från Cisions kontor i Stockholm