Cision lanserar egen podd

Cision följer trenden och lanserar idag en egen podcast med fokus på kommunikation.

Podden leds av Alexander Mason, Commercial Director på Cision, tillsammans med Åsa Melin Mandre från PR-Byrån Greenhill Relations. Varje avsnitt gästas av en intressant person och tillsammans diskuterar de aktuella ämnen inom branschen, med en gemensam nämnare: Passion för kommunikation.

I det första avsnittet baseras samtalet på resultaten från Cision årliga undersökning som görs bland landets kommunikatörer och journalister. Journalisten Rolf van den Brink från Dagens Opinion medverkar som gäst och ger sin syn på hur journalistiken har förändrats över tid och vem som sätter spelreglerna framöver. Många diskussioner landar i effekten av egna kanaler och förändringen som ständigt sker i kommunikationsbranschen. Vem producerar egentligen morgondagens nyheter? Lyssna på första avsnittet av Passion för kommunikation här.

“Under flera år har vi nu jobbat med egna seminarier och fått mycket bra betyg och feedback av åhörarna” säger Alexander Mason, Commercial director på Cision. “Själv har jag dock ofta känt att de förberedande samtalen jag haft med våra gästföreläsare ofta bjudit på insikter som vi inte alltid lyckas klämma in på seminarierna. Därför känns podden som ett bra komplement där vi låter lyssnarna ta del av de lite mer fria och avslappnade diskussionerna som uppstår när ett par personer diskuterar snarare än när en eller två personer föreläser” säger Alexander Mason.

“I podden träffar vi några av Sveriges skarpaste kommuniktionsproffs och det är deras erfarenheter som vi pratar kring” säger Åsa Melin Mandre på Greenhill Relations. Det kommer att handla om allt från hur man skapar ett klickmonster till hur man sköter journalistrelationer professionellt” säger Åsa Melin Mandre.

Seminarieverksamhet har varit fokuserad till Stockholm och detta är även ett sätt att nå ut till kommunikatörer i resten av Sverige som inte har möjlighet att delta på Cisions fysiska event.

Här kan du lyssna på premiäravsnittet av Passion för kommunikation.

För mer information, vänligen kontakta:
Alexander Mason
Commercial Director
+46 8 507 411 16
+46 (0)73 345 16 00
alexander.mason@cision.com

Om Cision:
Cision är den ledande leverantören av kommunikationsverktyg inom IR och PR. Våra kunder använder Cision för att hantera alla delar i sin kommunikation – allt ifrån att identifiera viktiga medier och opinionsbildare till att nå ut med sina budskap, bevaka traditionella och sociala medier och utvärdera effekten av sin kommunikation. Cision finns i Europa, Nordamerika samt Asien.