Cision samarbetspartner till Godmorgon Almedalen och HejDigitalt

Godmorgon Almedalen är en direktsänd talkshow om Almedalsveckan . Den sänds dagligen måndag 30 juni till lördag 5 juli, klockan 07.00-08.00 från Södra Kyrkogatan 8 (Idylliens bakgård, nära Stora Torget).

ON, JUN 04, 2014 09:12
Alexander Mason och Jenny Bjuhr Berggren från Cision kommer att gästa Godmorgon Almedalen under veckan. Sändningarna går att se i sin helhet tillsammans med andra inslag på Cisions hemsida . Följ gärna #gma14 på Twitter och Instagram för att ta del av mer information om Godmorgon Almedalen.

HejDigitalt är en oberoende och kreativ plattform i Almedalen med digitalisering, innovation och entreprenörskap som samlat tema. Under Almedalsveckan i år är Cision samarbetspartner till HejDigitalt.

”Almedalen är en unik mötesplats och det känns jättekul att vara en del i att även utveckla den digitala arenan” säger Alexander Mason.

”Vi tycker att Godmorgon Almedalen och HejDigital är två spännande mötesplatser. I och med samarbetet får vi dessutom möjlighet att arbeta med väldigt duktiga och drivna människor. Alla möjligheter finns för att detta ska kunna bli någonting riktigt bra!” säger Alexander Mason.

För mer information, vänligen kontakta:
Alexander Mason
Commercial Director
+46 8 507 411 16
+46 (0)73 345 16 00
alexander.mason@cision.com

Om Cision
Cision är den ledande leverantören av tjänster och verktyg för kommunikation inom IR och PR. Kunderna använder Cision för att hantera alla delar i sin kommunikation – allt ifrån att identifiera viktiga medier och opinionsbildare till att nå ut med sina budskap, bevaka traditionella och sociala medier och utvärdera effekten av sin kommunikation. Journalister, bloggare och andra opinionsbildare använder Cisions verktyg för att utforska uppslag till reportage, följa trender och bevaka sin mediebild. Cision finns i Europa, Nordamerika och Asien och har partners i mer än 125 länder och är noterat på Stockholmsbörsen. Cision omsatte 0,9 miljarder kronor under 2013.