Cision inleder samarbete med Realtid.se

Cision breddar utbudet inom Investor Relations och finansiell kommunikation genom att inleda ett samarbete med en av finansbranschens ledande nyhetssajter, Realtid.se.

Idag lanserar Cision ett samarbete med Realtid.se i syfte att utöka sina tjänster inom finansiell kommunikation och IR för att öka möjligheten till synlighet och genomslag för Cisions kunder. Genom den nya premiumkanalen kommer Cisions kunder att kunna publicera sina nyheter på Realtid.se och därmed nå ut till de cirka 150 000 unika besökare som Realtid.se har per månad. Utöver det exponeras Cisions kunders information i det nyhetsbrev som Realtid.se varje dag skickar ut till sina 11 000 prenumeranter. Avsikten med den nya kanalen är att skapa ett relevant upplägg för de kunder som är intresserade av att driva budskap och opinionsbildning gentemot besökare på Realtid.se

”Våra kommunikationstjänster avseende finansiellt relaterad information blir tack vare samarbetet med Realtid.se ännu bättre och skapar mer synlighet för våra kunder”, säger Magnus Thell, VD Cision Norden. ”Realtid.se har en stark position bland finans- och kapitalmarknadens beslutsfattare och vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra kunder en plats för kommunikation i det här sammanhanget.”

”Realtid.se vänder sig med sin högkvalitativa journalistik i första hand till yrkesverksamma inom finans- och kapitalmarknaderna. Vi är mycket stolta över att ha blivit utvalda som till premiumpartner till Cision, och vår förhoppning är att samarbetet skall bli en betydelsefull komponent i Cisions kunders strävan att på ett adekvat sätt nå ut med sin kommunikation till denna viktiga målgrupp”, säger Jonas Wiwen-Nilsson, VD och ansvarig utgivare för Realtid Media som ger ut sajten Realtid.se.

Kanalen kommer att finnas tillgänglig omedelbart för Cisions kunder.
För mer information, vänligen kontakta:

Alexander Mason
Commercial Director
+46 8 507 411 16
+46 (0)73 345 16 00
alexander.mason@cision.com

Om Cision:
Cision är den ledande leverantören av kommunikationsverktyg inom IR och PR. Våra kunder använder Cision för att hantera alla delar i sin kommunikation – allt ifrån att identifiera viktiga medier och opinionsbildare till att nå ut med sina budskap, bevaka traditionella och sociala medier och utvärdera effekten av sin kommunikation. Cision finns i Europa, Nordamerika samt Asien.

Om Realtid Media:
Realtid Media är Sveriges ledande mediebolag för finansbranschen. Genom vår integrerade modell erbjuder vi produkter riktade mot i första hand yrkesverksamma i finansbranschen och beslutsfattare i Sveriges största företag och ägarkonstellationer med ansvar för strategiarbete, kapitalmarknad och finansieringsfrågor.