Vår globala ledningsgrupp förenar Cisions länder på ledningsnivå och sätter tillsammans riktningen för vår framtid.

Brandon Crawley
Tillförordnad koncernchef
Brandon Crawley tillträdde tjänsten som tillförordnad koncernchef på Cision efter Platinum Equitys förvärv av företaget i januari 2020 och leder för närvarande Cisions ledningsgrupp för samtliga verksamheter globalt. Crawley är en av ledarna på Platinum Equity, LLC och har sedan 2013 ingått i verksamhetsstyrelsen för flera av Platinums portföljföretag och hjälpt företag med övergången till att bli en del av Platinum Equitys portfölj.

Innan han började på Platinum Equity arbetade Crawley med riskkapitalverksamhet på Alvarez and Marsal PriceWaterhouseCoopers där han fokuserade på prestandaförbättring och strategier för integrering genom förvärv för riskkapitalföretag inom en rad olika branscher.

Crawley har en grundläggande examen i redovisning från Indiana State University och en magisterexamen i affärsadministration från Indiana University Kelley School of Business.
Jack Pearlstein
Vice verkställande direktör och CFO
Med 20 års erfarenhet av finansiell, operativ och strategisk planering från arbete med teknikföretag övervakar Jack Pearlstein våra finans-, redovisnings-, juridiska och HR- och anläggningsfunktioner.

Innan han kom till Cision var Pearlstein CFO på Six3 Systems, Inc., som är en ledande leverantör av mjukvaruutveckling, sensorutveckling och signalbehandlingstjänster till underrättelsesamfundet. Som CFO har Pearlstein lett tre olika företag genom deras börsintroduktion: AppNet, DigitalNet och Solera.

Pearlstein är auktoriserad revisor (CPA) och erhöll sin Kandidatexamen i redovisning från New York University. Han har också en MBA-examen i finans från George Washington University.
Bob Luse
Tillförordnad personalchef
Som tillförordnad personalchef på Cision leder Bob Luse ett globalt team av personalavdelningsexperter med ansvar för att utveckla och genomföra rekryteringsstrategier som stöder Cisions aktuella och framtida verksamhet och skapar positiva och berikande möjligheter för våra medarbetare.

Luse har över 30 års erfarenhet av personalansvar. I sin senaste roll ledde han personalavdelningens strategi- och processarbete på Accretive Health, ett arbete som innebar ansvar för organisationsutveckling, mångfald och flera andra delar av personalavdelningens arbete. Före Accretive Health var Luse CHRO för Nuveen Investments, ett ledande fondförvaltningsbolag i åtta år.

Luse har en MBA-examen (Masters of Management) från Kellogg School of Management vid Northwestern University och en B.A-examen från Eastern Illinois University.
Nicole Guillot
President, EMEIA, Kanada och Latinamerika
Nicole Guillot är President, EMEIA, Kanada och Latinamerika för Cision. I denna roll leder hon den globala strategin för allt inkommande och utgående innehåll för Cision. Dessutom leder hon operativa och strategiska aktiviteter i hela Kanada och Latinamerika. Nicoles karriär har varit en tvärfunktionell resa över alla affärsområden inom nyhets- och informationsbranschen. Hon har varit suttit i styrelsen och varit primary representative i Kanada sedan 2016. Före Cisions förvärv av Canada Newswire (via PR Newswire) var Nicole President och VD för Canada Newswire, en roll som hon gick in i 2013, efter att i två år varit Senior Vice President på Global Products för PR Newswire.

Nicole är speciellt intresserad av arbete som förvandlar det sätt vi distribuerar och engagerar oss i innehåll i den digitala miljön, med fokus på analyser som ger insikter som kan leda till handling.

Nicole tog examen vid University of Ottawa och är baserad i Toronto, Ontario.
Robert Coppola
Chief Information Officer
Robert Coppola ansvarar för att hantera och förbättra Cisions teknikfunktioner och säkerhetsställning på global basis. Innan Coppola kom till Cision var han fyra år på McGraw-Hill Financial som Chief Information and Technology Officer för S&P Capital IQ och S&P Dow Jones Indices, en ledande leverantör av värderingar, benchmarking och analys av de globala kapital- och råvarumarknaderna. Där var han ansvarig för att driva den övergripande teknologistrategin, arkitekturen och utvecklingen samt att även föra flera silobaserade teams framåt till att bli ett globalt operativt team. Han har också haft ledande befattningar med Thomson Reuters och Bloomberg LP. Coppola har en kandidatexamen i ekonomi från Rutgers University.
Yujie Chen
Senior Vice President, Asien och Stillahavsområdet
Yujie Chen, Senior Vice President, Asien och Stillahavsområdet ansvarar för Cisions strategiska inriktning och dess expanderande affärsverksamhet i hela regionen.

Chen anslöt sig till PR Newswire i slutet av 2003 för att leda arbetet med att utveckla dess media-distributionsnätverk i Kina. Hans roll utvidgades stadigt till att omfatta försäljning och marknadsföring, redaktionella tjänster och kundservice, produktutveckling och innovation. Tillsammans med sitt team var Chen banbrytande inom den kommersiella branschen för nyhetstjänster på en marknad där få trodde att detta kunde ha någon framtid. Han hjälpte till att etablera företaget som den dominerande aktören för tillhandahållande av nyhetsdistribution, finansiell information samt mediaunderrättelse och mediabevakningtjänster till kunderna. År 2013 befordrades Chen till chef för företagets verksamhet för hela APAC-regionen och han leder för närvarande ett team med cirka 200 medarbetare som arbetar på över ett dussin kontor i hela regionen och bistår tusentals globala och lokala kunder med deras kommunikationsbehov.

Innan PR Newswire hade Chen arbetat i många olika sektorer inom medie- och publiceringsbranschen och han har haft olika befattningar på bland annat CNBC Asia, Deluxe Global Media, Beijing Television. Chen har en MBA-examen från Anderson School of Management vid UCLA.
Ulrik Larsen
President, Cision Social
Ulrik Larsen är verksam som president för Cision Social och utnyttjar sin erfarenhet som VD på Falcon.io för att stärka Cisions närvaro som ledare inom sociala medier för Comms.

Larsen har två decenniers erfarenhet av entreprenörskap i utrymmet mellan marknadsföring och teknik. På den tekniska sidan jobbade han en kort tid på Oracle som en av de yngsta ingenjörerna i deras konsultteam. Senare fortsatte han att bygga de globala samhällenas plattform på NetDoctor.com tillsammans med ett litet team. Denna erfarenhet ledde till att han var en av grundarna som byggde upp ett skandinaviskt socialt nätverk från grunden, som sedan förvärvades av mediegruppen JP/Politiken.

Han gick vidare och startade en social-teknisk konsultverksamhet av boutiquestorlek och arbetade med markee-märken och förmedlingar. Efter att ha utvidgat sin kundbas, teknikstack och personal ledde han en spin-off av den interna sociala mediehanteringsprodukten som blev Falcon.io, som nu är en del av Cision.
Timo Thomann-Rompf
President, Cision Insights
Som chef för Cision Insights spelar Timo Thomann-Rompf en ledande roll i företagets innovationsmotor genom skapandet och implementeringen av Cision Insights portfölj av integrerade tjänster för övervakning, analys och tolkning av sociala och traditionella medier.

Thomann-Rompf har nästan 20 års erfarenhet av kommunikationsforskning och rådgivning, med en stark förståelse för olika marknader i Nordamerika, Europa och Asien. Han började på PRIME Research år 2000, där han var Director för Automotive i Mainz, Tyskland, och senare fick han till uppgift att övervaka verksamheten i Amerika.

Thomann-Rompf har en magisterexamen i statsvetenskap, efter att ha studerat statsvetenskap, sociologi och offentlig rätt vid Johannes-Gutenberg-University Mainz, University of Trier och vid Instituts d'études politiques / Sciences Po i Bordeaux, Frankrike.