Vi samarbetar med flera olika företag för att kunna förse våra kunder med så bra kommunikationslösningar som möjligt.

 

Cisions samarbetspartners:

Bli en partner

Bli en partner

Möjligheter för ditt företag
Partners får ta del av våra 30 000 användare och möjligheterna med Cisions industriledande kommunikationslösningar. Du får synlighet, förbättrar ditt varumärke och driver försäljning - vi får förse våra kunder med dina produkter och tjänster.

Hitta ett samarbete

Hitta ett samarbete

Relationer förlänger dina långvariga samarbeten
Cision letar efter samarbeten som gynnar både dig och oss. vi har flera olika typer av samarbetsmöjligheter som hjälper oss att möta både våra kunders behov och våra behov. Kontakta oss om du vill veta mer om vilka möjligheter som finns.

 

Möt våra samarbetspartners:

Financial hearings

Financial Hearings är den ledande nordiska specialisten inom företagspresentationer mot finansvärlden. Financial Hearings erbjuder branschens mest avancerade och omfattande lösningar inom analytikerträffar och presskonferenser.

PRECIS

PRECIS – Föreningen Public Relations Konsultföretag i Sverige (The Association of Public Relations Consultancies in Sweden) – är en branschförening för konsultföretag specialiserade på rådgivning inom Public Relations i syfte att skapa, underhålla och skydda uppdragsgivares relationer med fler publiker än kunder och potentiella kunder, exempelvis personal, samhälle, marknad och ägare.

Spinn

Spinn är tävlingen som belönar Sveriges bästa marknads-PR. Tävlingen är ett sätt att samla branschens bästa prestationer och lyfta fram dem som utmaning och inspiration. Marknads-PR är all kommunikation i icke-köpta och egna kanaler som bygger trovärdighet, ändrar beteenden, bygger varumärken och driver försäljning. Sedan år 2005 inkluderar Spinn även köpta kanaler, främst genom kategorin ”Årets integrerade kampanj”. Målet med Spinn är att öka kännedom och kunskap om marknads-PR hos företagsledare, marknadschefer och andra beslutsfattare. Långsiktigt ska tävlingen bidra till att öka andelen icke-köpta kanaler i marknadsmixen.

Stockholm Corporate Finance AB

Stockholm Corporate Finance är en oberoende privatägd finansiell rådgivare som erbjuder tjänster inom kvalificerad företagsrådgivning, kapitalanskaffning, förvärv, samgående och avyttringar (M&A) till företrädesvis marknadsnoterade företag och dess ägare.

Stockholms Filmfestival

Stockholms internationella filmfestival startade 1990 och är idag en av de främsta filmfestivalerna i Europa. Festivalen äger rum varje år i november med över 170 filmer från mer än 40 länder.

Comprend

Comprend, som är en del av H&H Group, har över 20 års erfarenhet av digital företagskommunikation och i och med vårt nya samarbete kan du utöver en trygg långsiktig webbplatslösning i framkant även få en strategisk webbpartner.