Det var länge sedan jag skrev något om trender på bloggen. Under ett par månaders tid har jag burit med mig tanken om att publicera ett par blogginlägg om trender jag ser hos våra kunder samt hos medierna. Men i och med att jag inte skrivit något med denna inriktning på länge så har hela tiden min ambition växt med hur bra de behöver vara. Kraven jag byggt upp på bloggposterna har gjort att jag inte publicerat någonting samtidigt har tankarna fortsatt att snurra i skallen på mig.

Så för att bryta denna negativa trend och framför allt få ur mig mina tankar så tänkte jag helt enkelt publicera ett par korta bloggposter. Just nu tror jag att det kommer att bli fem stycken men om det bara blir ett eller om det blir tio får framtiden utvisa. Det första handlar om diskussionen kring vad som kommer att hända med de traditionella medierna.

Alex

 

alexander.mason@cision.com'

About Alexander Mason

Jag är Cisions sälj- och marknadsdirektör i Skandinavien. Med mer än tio års erfarenhet av Cision och PR-branschen har jag hunnit med det mesta. Jag har bland annat jobbat tre år i London som chef för Cisions analysverksamhet. De senaste fem åren har jag jobbat med att utveckla nya tjänster för Cision i Norden.