Att läsa bloggar kan vara ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om det senaste i kommunikationsbranschen men det är inte alltid tiden finns. Lyssna på podcasts, poddar eller poddradio (kärt barn har många namn) är något vi kan göra samtidgt som vi gör annat. Varför inte uppdatera dig om de senaste kommunikationstrenderna när du till exempel är ute och springer?

Du har säkert inte kunnat undgå vår framgångsrika podd, Passion för kommunikation. Varje månad bjuder vi in vassa kommunikationsproffs som berättar hur de arbetar,  vad som fungerar och vad som är mindre bra att satsa på. Sveriges Kommunikatörer tipsade i veckan om 15 poddar att följa för att hänga med i vad som händer i branschen och naturligtvis fanns Passion för kommunikation med på listan.

Vi vill tipsa om ännu fler poddar att följa om du vill veta vad som händer i kommunikationsbranschen internationellt. På Cisions amerikanska blogg listar Stacey Miller, senior social and media relations manager på Cision, de topp 50 PR, marketing och sociala medie-poddarna du ska följa för att hålla koll. Som en bonus håller du dig uppdaterad om nya buzzwords och terminologin på engelska!

Ha en härlig fredag!

Här har du senaste avsittet av Passion för kommunikation:

 

Bild: My podcast set 1 av Patrick Breitenbach

 

About Ulrika Peyron

Jag jobbar som marknadschef för Cision i Skandinavien. Här på bloggen får du tips och inspiration kring saker som rör kommunikation, PR och Investor Relations. Du hittar också information om våra samarbeten, events och annat som händer hos oss på Cision.