Missade du Berghs Live vernissage? Nu har du chansen att se alla videos från slutarbetena. Som en del av samarbetet mellan Berghs live och Cision, så fick lägger vi nu ut alla videos på cisionwire.  Så nu kan du enkel titta på dom, lägga in dom i din blogg eller dela med dig av dom på facebook eller twitter.

 

Med start idag så börjar vi lägga ut filmerna. En personlig favorit så här långt är defenetivt Windows Live Arbetsgrupps arbete. Så grattis Lena Norberg, Jenny Helldahl, Karim Walldén, Olof Berglöf, Ebba Gip-Karlholm, Johan Matsgård, Petter Larsson Hernmarck och Lars Hoogvliet, för en grym ide och ett bra utförande.

Utmaning: Vad är Windows Live? De som tror sig veta hävdar att det är samma sak som Messenger. De som faktiskt vet, tycker att det är spretigt och förvirrande Lösning: Istället för att ta till sig kritiken och förtydliga erbjudandet lanserar Microsoft ytterligare en produkt under Windows Live-taket. En sista produkt som ska göra Windows Live komplett – ett liveband!

alexander.mason@cision.com'

About Alexander Mason

Jag är Cisions sälj- och marknadsdirektör i Skandinavien. Med mer än tio års erfarenhet av Cision och PR-branschen har jag hunnit med det mesta. Jag har bland annat jobbat tre år i London som chef för Cisions analysverksamhet. De senaste fem åren har jag jobbat med att utveckla nya tjänster för Cision i Norden.