Nu i dagarna så lade vi till norska, danska, finska, portugisiska, tyska och kanadensiska journalister som twittrar på journalisttweets.com. Tanken med sajten är att man enkelt ska kunna hitta journalister som använder twitter. Vi tror att det finns ett antal intressanta win-win situationer med denna sajt. Del kan människor enkelt hitta journalister och på så sätt följa nyhetsflödet, dels genom att låtta kommunikatörer förstå vilka journalister som kan vara intresserade av deras nyheter och inte minst genom att låta journalisterna nå ut till flera människor.

Innan sommaren lade vi ut svenska, engelska och amerikanska journalister på journalisttweets.com. Feedbacken från journalister, kommunikatörer och allmänheten har varit väldigt positiv. Vi har fått in en rad förslag på ny funktionallitet och nya länder att lägga till. Dessutom har ett stort antal journalister hört av sig och velat bli upplagda på sajten. Vi kommer att fortsätta jobba med att utveckla sajten så hör gärna av dig om du har några förslag.

alexander.mason@cision.com'

About Alexander Mason

Jag är Cisions sälj- och marknadsdirektör i Skandinavien. Med mer än tio års erfarenhet av Cision och PR-branschen har jag hunnit med det mesta. Jag har bland annat jobbat tre år i London som chef för Cisions analysverksamhet. De senaste fem åren har jag jobbat med att utveckla nya tjänster för Cision i Norden.