Missa aldrig våra senaste tip sheets, eventinbjudningar och produktnyheter med en prenumeration på nyhetsbrevet Cision Update!

Cision Update är ett månatliga nyhetsbrev fyllt av inspiration för dig som arbetar med kommunikation, PR och marknadsföring. Du som är kund till oss på Cision får automatiskt utskicket som går ut i slutet av varje månad, men nyhetsbrevet är också tillgängligt för andra som vill prenumerera. Du kan signa upp dig på denna sida där du också hittar våra tidigare nyhetsbrev från i år. Cision Update finns både i en svensk och engelsk version.

I vårt senaste nyhetsbrev ligger fokus på vår kommunikatörs- och journalistundersökning som publicerades under Almedalsveckan. Förutom detta bjuder vi in till höstens första seminarium, ger dig ett helt nytt tip sheet och tipsar om spännande intervjuer!

Klicka här för att läsa månadens Cision Update.

Klicka här för att komma till vårt arkiv för Cision Update.

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.