För nionde året i rad delar Daytona ut utmärkelser till Sveriges bästa podkanaler. Du kan vara med och rösta fram till och med 26 oktober på din favoritpodd!

De tävlande kategorierna i svenska podradiopriset är “Bästa musik”, “Bästa kultur och nöje”, “Bästa teknik och vetenskap”, “Bästa nyheter, samhälle och ekonomi”, “Bästa livsstil”, “Bästa sport”, “Bästa humor” och slutligen “Sveriges bästa podcast”. De nominerade poddarna finns presenterade här och omröstningen pågår fram till och med den 26 oktober. Du kan vara med och påverka vem som vinner i de olika kategorierna genom att gå in och rösta på din favoritpodd här.

Du hittar även en mängd svenska poddar i vår mediedatabas. Där kan du ta fram kontaktuppgifter och influencer rank för poddarna, vårt eget mått på hur inflytelserik en kontakt är i traditionella och digitala kanaler. Här kan du läsa mer om vår mediedatabas och vad den innehåller. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om vår mediedatabas!

Du har väl inte missat att Cision har en egen podd?
Här kan du läsa mer och lyssna på vår podd Passion för kommunikation. Vi hoppas såklart att vi nomineras till nästa års podradiopris!

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.