Igår korades vinnarna i Matbloggspriset 2013 på Mitt Kök-mässan och Cision fick dela ut priset i kategorin Bästa videoinnehåll som vi var kategorisponsor för.

Cision delade ut priset Bästa Videoinnehåll på Matbloggspriset 2013

Cisions marknadschef Annica Sandberg delade ut priset i kategorin Bästa videoinnehåll till vinnaren Björn Gadd bakom bloggen Vegankrubb.

Vinnaren i kategorin blev Björn Gadd bakom bloggen Vegankrubb för videoserien Mat i munnen. Motiveringen löd:

”Som matälskare får man inte missa bloggen som har ett helt eget tv-program på webben. Formatet är hämtat från den traditionella televisionen med passande grafik, snyggt upplägg och säsonger. Programmet heter ”Mat i munnen” och är något alldeles unikt i den svenska matbloggosfären. Det spelar ingen roll om du är övertygad vegan eller hårdnackad köttätare; programmet handlar om kärleken till mat. Vi blir inte ett dugg förvånade om formatet snart ”plockas tillbaka” av någon traditionell tv-kanal. Numera huserar ”Mat i Munnen” på Sydsvenskan, vilket visar att ett starkt bloggengagemang och vilja lett till större uppgifter för eldsjälarna bakom den utmärkta bloggen Vegankrubb och ”Mat i Munnen”.”

Att använda video i sin kommunikation är något som fler och fler företag har börjat med. Här kan vi verkligen inspireras av bloggare genrellt, och Björn och Hanna bakom Vegankrubb i synnerhet. Stort grattis till utmärkelsen säger vi!

anna.westrin@cision.com'

About Anna Westrin

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Anna Westrin contributed a whopping 100 entries.