Nästa vecka är det dags för den årliga Almedalsveckan på Gotland och enligt Almedalens hemsida är antalet event i år redan 20 procent fler än år 2012. Ett tips är att kolla in det här kalendariet över alla evenemang under Almedalsveckan där du kan skapa ett eget eventschema för att planera ditt besök.

När du ska skicka ut nyheter gällande Almedalen kan det vara bra att veta att det finns en egen flik för nyheter som är taggade med Almedalen på förstasidan på CisionWire. När du skickar ut din nyhet och taggar din release syns din nyhet på den sidan och gör den enkel att hitta för besökare intresserade av nyheter som handlar om Almedalen. På sida 18 i den här quick guiden hittar du en förklaring till hur du taggar din nyhet när du publicerar den via Connect. Kom också ihåg att namnge och tagga dina bifogade bilder för bästa SEO.

Cisions taggade releaser om Almedalen hittas på förstasidan på CisionWire

Nyheter taggade med ordet Almedalen hittas här på förstasidan på CisionWire

Vi på Cision är likt föregående år på plats i Visby under veckan. Om du vill bestämma ett möte med oss på plats får du gärna höra av dig till din säljkontakt. Har du några frågor gällande publicering av dina nyheter eller vill ha hjälp är du välkommen att kontakta vår support som har öppet som vanligt hela sommaren.

Vill du veta mer om vår tjänst för omvärldsbevakning för att bevaka vad som sägs om ditt företag och er närvaro i Almedalen? Kontakta oss

Tags:
anna.westrin@cision.com'

About Anna Westrin

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Anna Westrin contributed a whopping 100 entries.