Glad påsk önskar Cision

Vi på Cision vill önska en riktigt härlig påsk och passa på att tipsa om några nyheter, funktioner och tip sheets som kan hjälpa dig i ditt dagliga PR-arbete.

Aktivera Google Authorship för ditt pressrum på CisionWire
Google Authorship är Googles funktion för att visa att du är förstahandskällan till ditt innehåll online. Här kan du läsa mer om Google Authorship och se presentationerna från ett frukostseminarium som vi hade tillsammans med vår partner MediaAnalys där vi diskuterade hur kraften från Google Authorship kan användas för sökmotoroptimering. Där hittar du också en utbildningsfilm för hur du aktiverar kopplingen.

Cisions utbildningsfilmer
Cisions utbildningssida finns nu korta, enkla utbildningsfilmer som visar funktioner i CisionPoint. Den senast uppladdade videon visar hur du anpassar ditt pressrum på CisionWire, till exempel genom att lägga till kontaktuppgifter, företagsinformation och även RSS-flöden, citat och bilder.

Få ut det mesta av din omvärldsbevakning
För att få ut det mesta av din omvärldsbevakning finns här några tips att ha i åtanke för att få relevant information presenterad på ett lätthanterligt sätt. Här hittar du också tre steg för hur du kommer igång med en uppsättning av sökord.

Nå ut till bloggare via Bloggportalen
Cision och Twingly erbjuder en kanal där du kan nå ut till bloggare med exempelvis tävlingar, erbjudanden och events som riktar sig specifikt till bloggare.

Film och video hjälper dig att sprida dina nyheter
Bilder och rörlig media rankas högt i sökresultat och kan hjälpa dig att nå ut med dina nyheter. Här kan du läsa mer om hur du kan ladda upp och skicka med bilder och video i CisionPoint.

Nå ut till landets nyhetsredaktioner med Cision och TT
Cision och TT har en gemensam kanal i CisionPoint. Väljer du att publicera din nyhet genom kanalen så direktpubliceras nyheten på TT:s nyhetsskärmar och skickas till landets alla nyhetsredaktioner. För några veckor sedan var vi på studiebesök på TT där vi dessutom fick några tips för hur du presenterar din nyhet på ett bra sätt.

Andra nya funktioner i CisionPoint är att du kan anpassa utseendet på ditt pressrum på CisionWire och spara och återanvända innehållet i dina utskick i Connect. Håll utkik här på bloggen för uppdateringar om kommande nyheter och funktioner. 

Glad påsk från oss på Cision!

anna.westrin@cision.com'

About Anna Westrin

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Anna Westrin contributed a whopping 100 entries.