nyttjobb (1)

 

Sociala medier växer så det knakar! Vill du jobba med Facebook, Twitter, Instagram eller någon annan rolig och snabbrörlig social mediekanal? Vi har letat upp 13 spännande jobb inom sociala medier som ligger ute just nu. Kika in på vår lista och se om där finns någon tjänst som kan passa just dig!

Här nedan hittar du ett smakprov på de jobb vi har med på vår lista.

Social media & content specialist hos Interflora

“Vill du ta ett av Sveriges starkaste varumärken till nästa nivå genom dina kunskaper av social media och content? Nu har du chansen! I din roll ansvarar du för utveckling av och den dagliga driften av Interfloras egna kommunikationskanaler mot kund – Facebook, Instagram, LinkedIn och Nyhetsbrev. Du rapporterar direkt till marknadschefen”
Plats: Alvik Strand, Bromma

Interflora

Social Media Planner hos Tallink Silja Line

“Har du erfarenhet och kunskap i planering av innehåll och genomförande av sociala mediekampanjer? Har du god kompetens avseende Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn och andra relevanta sociala medier med bra koll på trender inom området? Då kan du vara vår nästa kollega”
Plast: Stockholm

Tallin Silja Line

Ansvarig för sociala medier hos Hemfrid

“Gillar du att vara med där det händer och att få möjlighet att vara med och påverka? Hemfrid är inne i ett expansivt skede och just nu söker vi en duktig kollega som kan ansvara för våra sociala mediekanaler och som dessutom har ett stort intresse för grafisk formgivning”
Plats: Stockholm

Hemfrid

Se hela listan här:

About Sofia Strid

Jag jobbar som Community Manager här på Cision.