För inte så länge sedan stod det klart att PR Newswire blir en del av Cision-familjen och vi vill passa på att belysa den kompetens våra blivande kollegor besitter när det gäller kommunikation och marknadsföring. Därför bjuder vi idag på ett fredagstips från våra amerikanska PR Newswire-kollegor!

Under våren tilldelades marknasdsteamet på PR Newswire utmärkelsen “Best Marketing Team of the Year, Entreprise” av softwarejätten Marketo och vi är inte så lite stolta över att detta team nu blir en del av Cision. PR Newswires Senior Vice President of Marketing, Ken Wincko, som leder det vinnande teamet, beskriver i artikeln Driving Demand: Seven Steps To Accelerate Digital Marketing Transformation sin syn på hur man ska arbeta för att skapa det optimala marknadsteamet. Bland annat säger han:

To improve agility, marketing leaders must develop teams of marketing athletes. While everyone on your team may have their own specialization, they should be cross-trained in other skill sets.
– Ken Wincko, Senior Vice President of Marketing, PR Newswire

För att hylla kompeterserna i teamet, sammanställde PR Newswire en Slideshare med teamets bästa Twittervänliga marknadsföringstips, se nedan.

Trevlig fredag!

About Ulrika Peyron

Jag jobbar som marknadschef för Cision i Skandinavien. Här på bloggen får du tips och inspiration kring saker som rör kommunikation, PR och Investor Relations. Du hittar också information om våra samarbeten, events och annat som händer hos oss på Cision.