De senaste decennierna har uppkomsten av sociala medier, bloggar och en rad nya kommunikationskanaler lett till att de som påverkar idag är betydligt många fler än det var för tio år sedan. Till följd av detta är det inte längre enbart media och journalister som sätter agendan för vad som faktiskt blir nyheter. Även andra grupper och personer har möjlighet att göra sina röster hörda online, och därmed även påverka din målgrupp.

Vilka är det då som påverkar i just din bransch? Enligt vår undersökning med kommunikatörer och PR-konsulter från år 2013 så säger nästan 40 % att de inte vet vilka deras viktigaste influencers är. I vårt nya tip sheet Så gör du för att hitta de som påverkar i din bransch berättar vi hur du kan gå tillväga för att hitta just din bransch viktiga påverkare, i tre steg.

Här kan du ladda ner guiden!

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.