Nå din målgrupp på ledande nyhetssidor

Premiumkanalen Expressen Livsstil är rätt kanal för dig som vill nå ut på högt rankade sidor inom det ämne du är verksam i och din målgrupp är intresserad av. Vilken typ av läsare vill du nå?

Välj mellan några av Sveriges största sajter för nischade intresseområden som bilar, mat, resor och flera andra undersektioner för att se till att din nyhet når rätt personer. När du väljer premiumkanalen Expressen Livsstil i samband med ditt utskick, kommer pressmeddelandet listas med rubrik på vald branschsida för att du ska nå rätt målgrupp. Publicering i kanalen och val av branschsida sker i Cisions kommunikationsverktyg CisionPoint.

Med hjälp av Cisions premiumkanaler kan du publicera dina pressmeddelanden där de gör som mest skillnad – där din målgrupp befinner sig.

 

 

Sveriges största resesajt och resemagasin. Allt om Resor har guider till de mest populära resorna till solen men också till weekendstäder och vinterdestinationer. För den som älskar att resa utomlands och i Sverige är Allt om Resor den perfekta resesajten.

 

Allt om Resor når ca 360 000 läsare varje vecka och målgruppen är i huvudsak bosatta i storstäder och är jämnt fördelade mellan kön och ålderspann.

 


 

 

Sveriges största inredningsmagasin och inredningssajt. För alla som älskar inredning är Leva och Bo en inspirationskälla för det egna hemmet. Sajten bjuder på tips och idéer dagligen.

Leva&Bo är en perfekt publiceringsplattform för dig som vill nå främst kvinnor i stora delar av landet. Här läser ca 455 000 unika besökare varje vecka om tips och inspiration för hemmet. Läsarnas huvudsakliga intressen är förstås inredning, men även hemelektronik, mat, resor och säkra hem är viktiga intressen.

 


 

 

Sveriges största hälsosajt. Hälsoliv bevakar allt inom hälsa som sjukdomar, besvär, psykologi, träning, skönhet, sex och relationer.

Om du vill nå en stark och stor målgrupp med främst kvinnor så är sajten Hälsoliv den perfekta platsen att publicera dina nyheter. Här läser 785 000 unika besökare varje vecka om tips och inspiration inom hälsa, skönhet, träning och mode.

 


 

 

Allt om Bilar är en perfekt publiceringsplattform för dig som vill nå teknikintresserade män i stora delar av landet. Här läser ca 300 000 unika besökare varje vecka om tester, recensioner och tips om allt som rör bilen. Läsarnas huvudsakliga intressen är förstås bilar och tillbehör, men även ny teknik, spel och privatekonomi är viktiga intressen.

 

 

Kontakta oss nedan för att publicera på Expressen Livsstil!

Felaktig information? Töm formuläret

Genom att fylla i formuläret godkänner du att Cision kan använda din information för att kontakta dig med marknadsrelaterad kommunikation (nyhetsbrev, inbjudan till webinarium, eventinbjudningar, produktinformation och utbildande material). För mer information, vänligen läs vår Integritetsdeklaration.