I tisdags var det dags för den andra frukostföreläsningen i Göteborg i samarbete med Kntnt. Följt av en introduktion med vår Alexander Mason, berättade Staffan Ekengren, Head of Scania Newsdesk, om hur de på Scania framgångsrikt arbetar som en nyhetsredaktion. 

I samarbete med Göteborgsbaserade Kntnt håller vi under våren en inspirerande frukostföreläsning i månaden i Göteborg. I januari pratade sociala medie-experterna Niklas Myhr och Frida Boisen om ‘social content marketing’ och om hur känslor styr vårt beteende i sociala medier och i tisdags var det dags för Staffan Ekengren, Head of Scania Newsdesk, att ta med lyssnarna på en genomgång av hur en modern kommunikationsavdelning fungerar.

Läs om Scania och den moderna kommunikationsavdelningen.

Missade du seminariet? Nästa Göteborgsseminarium är den 22 mars och då kommer Katarina Graffman, doktor i antropologi och pratar om förändrade spelregler för dig som jobbar med kommunikation. Anmäl dig till det på Kntnts hemsida!

Lyssna på vårt poddavsnitt med Staffan Ekengren:

Tags:

About Ulrika Peyron

Jag jobbar som marknadschef för Cision i Skandinavien. Här på bloggen får du tips och inspiration kring saker som rör kommunikation, PR och Investor Relations. Du hittar också information om våra samarbeten, events och annat som händer hos oss på Cision.