Under onsdagen korades årets andra Di Gaseller bland företag i Jönköpings, Kronobergs och Kalmar län. Cision var självklart på plats i Jönköping för att träffa alla färgstarka entreprenörer och årets vinnare.

Gasellerna

Gasellföretagen Zound Industries International, Jbm Skrot & Metall och Elbolaget A&T.

Innan prisutdelningen intervjuades två mycket inspirerade entreprenörer, Per-Åke Andersson VD och delägare på EAB och Linda Bernstål, grundare och VD för Flygstolen Nordic, av kvällens moderatorer Peter Fellman, chefredaktör på Di.se och Lotta Edling, redaktionschef på Di. Båda berättade om livet som entreprenörer och ansåg enhetligt att det krävs mycket mord för att lyckas.

Så till vinnarna, från Jönköpings län tog Zound Industries International hem segern med en tillväxt på enastående 10 982 procent. Zound Industries International är ett lyckat samarbete med vännerna Konrad Bergström och Kenneth Schönborg som påvisar att det lönar att samarbeta.

Från Kronobergs län segrade källsorteringsföretaget Jbm Skrot & Metall, med en tillväxt på 601 procent. Jbm Skrot & Metall är ett familjeföretag där samtliga fyra sönder jobbar i företaget.

I Kalmar län tog förra årets vinnare Elbolaget A&T hem segern för andra året i rad med en tillväxt på 586 procent. Kvällen till ära hade alla killarna klätt sig i likadant.

Grattis säger vi till alla Gasellföretag och vi syns i Umeå den 10 oktober.

Mer om Cisions sponsorskap av Di Gasell kan du läsa här.

alexandra.bergkvist@cision.com'

About Alexandra Bergkvist

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Alexandra Bergkvist contributed a whopping 3 entries.