Almedalsveckan närmar sig med stormsteg och vi vill redan nu ge dig chansen att boka in morgonen den 3 juli! Då håller vi nämligen i vanlig ordning ett seminarium med paneldebatt i hjärtat av Visby. Temat är “journalister och kommunikatörer – en förtroendefråga?” och vi börjar morgonen med att presentera resultaten från vår årliga journalist- och kommunikatörsundersökning, som vi är i full färd med att färdigställa. 

I en tid där förtroendet för journalistik och medier har sviktat på ett globalt plan aktualiseras journalistens relation med kommunikatören. Hur säkerställer medierna sin trovärdighet, vad krävs från kommunikatören och hur ser aktörerna på deras gemensamma framtid? Vilka kanaler ligger i fokus, hur det står till med mätningen och hur ser kommunikatörerna ser på den nya teknikens antågande?

Var: Strandgatan 34 (Mitt emot Best Western Strand Hotel) i Visby
När: Tisdagen den 3 juli 2018 kl. 9.00 – 10.00

Paneldeltagare:

Emma Blom, VD för Social Industries

Ulrika Hyllert, vice ordförande för Svenska Journalistförbundet

Per Nilsson, kommunikations- och marknadschef på Semcon

 

Anmäl gärna ditt intresse för seminariet på vårt Facebookevenemang, på så sätt håller du dig uppdaterad när vi går ut med ny information.

Seminariet är öppet för alla, ingen anmälan krävs men se till att komma i god tid för att få en bra plats.

Nyfiken på förra årets journalist- och kommunikatörsundersökning i väntan på årets? Här kan du se hur det såg ut på förra årets seminarium i Almedalen och rapporten – den hittar du här!

Vi ses den 3 juli i Almedalen. Hjärtligt välkommen!

About Ulrika Peyron

Jag jobbar som marknadschef för Cision i Skandinavien. Här på bloggen får du tips och inspiration kring saker som rör kommunikation, PR och Investor Relations. Du hittar också information om våra samarbeten, events och annat som händer hos oss på Cision.