Efter gårdagens seminarium i Malmö styrde vi mot Göteborg. I Järntorget konferens lokaler samlades närmare 60 personer som intresserat lyssnade på Lars Ingerslev,  Linkedins Nordiska säljchef och Alexander Mason, Cisons sälj- och marknadschef.

 

Det blev en intressant diskussion med smarta frågor från publiken. Alex tipsade om en bra funktion som finns på LinkedIn, som dock inte många vet om, är en statistikfunktion där du kan jämföra trafiken på din LinkedIn-företagssida emot dina konkurrenters sida.  (kan vara användbart i förhandlingar om ex. Marknadsbudget och resursfrågor) Klicka här för att läsa mer om vad du kan göra på LinkedIn.

Temat för seminariet var hur kan företag kan arbeta med LinkedIn. Vi har samlat våra sex bästa tips när du ska skapa en företagssida på LinkedIn. Ladda ner våra tips här. Dessutom berättade Alex om vår nyhetsportal, CisionWire, som fått ny design och nya funktioner. Du har väl inte missat att uppdatera ditt pressrum? Kolla in vår Quick Guide hur du enkelt uppdaterar ditt pressrum på CisionWire.

Tack alla som deltog på dagens seminarie och även stort tack till Lars på LinkedIn föär gott samarbete.

I föregående inlägg hittar du mer information från LinkedIn.

annica.sandberg@cision.com'

About Annica Sandberg

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Annica Sandberg contributed a whopping 125 entries.