På onsdagen den 6:e november var det Örebros tur att stå värd för Di Gasell. I ett vackert Conventum strömmade gasellföretag, sponsorer och gäster in för att mingla innan prisutdelningen. Cision var givetvis på plats för att ta del av den inspirerande atmosfären.

Kvällens första talare var ”kungen av Skinnskatteberg”, Systemairs grundare och vd Gerald Engström. Med ett övertygande lugn så berättade han bland annat om varför ett gasellföretag inte ska vara rädd för börsen. En av fördelarna med en börsnotering var enligt Gerald Engström möjligheten att växa genom företagsförvärv, något som Systemair gjort och gör med stor framgång.

Cision på Di Gasell i Örebro

Jeanette Holm, grundaren bakom succéföretaget Nanny.nu, på scenen på Di Gasell Örebro.

Gasellgästerna fick också lyssna till Jeanette Holm, grundaren bakom succéföretaget Nanny.nu, ett bolag som på bara sex år blivit Sveriges främsta barnpassningsföretag. Det har gått så bra för företaget att Jeanette nu var på gång med en helt ny satsning inom fastighetsbranschen.

Årets gasellvinnare för Örebro län blev företaget Tommy Allström Byggproduktion och för Västmanlands län företaget Twindej. Till digital gasell utsågs Västeråsföretaget Pingdom.

Nästa anhalt för Di Gasell är Konserthuset i Göteborg den 26:e november. Vi ses där!

christian.hofverberg@cision.com'

About Christian Hofverberg

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Christian Hofverberg contributed a whopping 2 entries.