Norrlandsoperan i Umeå var platsen för årets tredje DI Gasell den 10 oktober. Cision var givetvis på plats bland inspirerande företagare och glada Gasell-vinnare.

Cision på Di Gasell i Umeå

Di Gasell i Umeå

En fråga som återkom under eventet var vad en entreprenör behöver för att lyckas. Det stående svaret från både årets vinnare och tidigare Gaseller var att ha kul, och att skaffa sig en entreprenörskompis att hänga ihop med länge.

Några som bevisade att dessa råd var mer än en klyscha var succéföretagets Vitecs grundare Lars Stenlund och Olov Sandberg, som intervjuades innan prisutdelningen. Entusiasmen och glädjen när de berättade om företagets nästan 30-åriga historia gick inte att ta miste på. Vi från Cision hade dessutom nöjet att få sällskap av Olov Sandberg under middagsminglet och fick då ta del av några av de erfarenheter han hade haft som entreprenör. Oerhört roligt, spännande och lärorikt.

Bland kvällens vinnare utmärkte sig Arctic Road från Norrbottens län, där Vd:n David Engrund inte nöjde sig med att driva ett bolag som ökat sin omsättning med 2445 procent de 3 senaste åren utan också planerade att starta en helikopterfirma.

Ett annat bolag som också stod ut var årets digitala DI Gasell från Västerbottens län, Rapunzel of Sweden, där grundaren Ida Backlund berättade att webben var en given beståndsdel i företagets affärer.

DI Gasell i Umeå bjöd i övrigt på många intressanta möten och nyfikna frågor från vetgiriga entreprenörer.

Cision ser fram emot nästa anhalt för DI Gasell, Linköping den 22:a oktober.

Cisions Christian, Jimmy och Anders på Di Gasell i Umeå

Cisions Christian Hofverberg, Jimmy Risberg och Anders Eggegård på Di Gasell i Umeå.

christian.hofverberg@cision.com'

About Christian Hofverberg

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Christian Hofverberg contributed a whopping 2 entries.