I torsdags var vi på Berghs School of Communication på Sveavägen i Stockholm för att dela ut ett stipendium till de avgångsstudenter som på bästa sätt nyttjat vårt verktyg CisionPoint. Bedömningskriterierna grundas på parametrar så som språkbruk, besöksantal, nedladdningar, användning av länkar, SEO, delningar i sociala medier och synlighet online. 

I år var det projektgruppen som digitaliserade lokaltidningen Mitt i som tog hem priset! Motivering till årets vinnare löd:

Att uppdragsgivarens affärsidé och målgruppen är i fokus märks tydligt i denna välskrivna text. Med slagkraftig rubrik och flera intresseväckande citat från både grupp och uppdragsgivare är detta en nyhet som sticker ut ur mängden. Många omskrivningar, både i webb och sociala medier, nedladdningar och klick bekräftade det stora intresset för projektarbetet. Stort grattis till projektgruppen som digitaliserade lokaltidningen Mitt i!

Än en gång grattis till Martina Öster, Lisa Walder, Rikard Lindberg, Lina Franzon, Mikaela Pedersen och Johanna Olindersson!

berghs vinnare

 

 

About Ulrika Peyron

Jag jobbar som marknadschef för Cision i Skandinavien. Här på bloggen får du tips och inspiration kring saker som rör kommunikation, PR och Investor Relations. Du hittar också information om våra samarbeten, events och annat som händer hos oss på Cision.