Förra månaden arrangerade vi ett välbesökt och omtyckt seminarium om guidance. I maj ger vi oss ut på vägarna för en miniturné: Cision och Fogel & Parterns gästar Göteborgs stadsteater den 19 maj för att berätta om vägledning för Investor Relations och finansiell kommunikation.

Vad är målet med företagens kommunikation med aktieägare och analytiker? Hur skall den kommunikationen bäst ske? Vad efterfrågas och vad kan man säga? Hur skapar man förutsättningar för en god och effektiv dialog? Hur väl känner bolag egentligen sina aktieägare?

Välkommen till ett kostnadsfritt frukostseminarium om hur börsbolag bäst vägleder kapitalmarknaden och hur det går att bli mer proaktiv i IR-arbetet, tillsammans med Anders Fogel, Jan Edshage och Anders Isakson från Fogel & Partners, och Magnus Thell, VD Cision Norden.

När: 19 maj, klockan 08:30-09:30 (frukost serveras från 08:00)
Var: Stadsteatern, Götaplatsen, Göteborg

ANMÄL DIG HÄR

Antalet platser är begränsat, först till kvarn!

Varmt välkomna!

Om Fogel & Partners
Fogel & Partners är en ledande rådgivningsboutique inriktad på strategisk kommunikation, med kontor i Stockholm och Göteborg. Vårt team har mångårig erfarenhet av transaktioner, krishantering och strategisk finansiell kommunikationsrådgivning för företag och ägare. Vi verkar på en internationell marknad och arbetar med både nordiska och globala kunder. www.fogelpartners.se

linus.lundgren-widen@cision.com'

About Jens-Linus Lundgren-Widén

Författaren har inte skrivit något ännu.
Meanwhile lets just say that we are proud Jens-Linus Lundgren-Widén contributed a whopping 5 entries.