Som kommunikationspartner till Stockholm Filmfestival har vi nöjet att få bjuda in till en förhandsvisning av en av festivalens filmer – Camp X-Ray. Vi bjuder på filmvisning, snacks och dricka!

Kristen Stewart spelar huvudrollen Amy Cole i Peter Sattlers hyllade debutfilm Camp X-Ray. Amy är en ung kvinna som tar värvning i amerikanska militären i tron att hon kommer att skickas till Irak eller Afghanistan. Istället blir hon stationerad som vakt på ett ökänt militärfängelse, med tuffa villkor för såväl basens fångar som de få kvinnliga militärer som arbetar där. Snart lär hon känna Ali, en av basens fångar, och deras vänskap blir något som kan leda till stora problem för dem båda.

Camp X-Ray är ett spännande och djupt berörande fängelsedrama med fantastiska rollpresentationer från Kristen Stewart och Payman Maadi (känd från “Nader och Simin – En separation”). Filmen väckte stor uppmärksamhet när den hade sin premiär på filmfestivalen i Sundance.

När: Torsdag den 30 oktober kl 18.30
Var: Skandiabiografen, Drottninggatan 81, Stockholm

Eventet är kostnadsfritt.

Anmäl dig här
Detta event är redan fullbokat! Du kan fortfarande anmäla dig för att stå på väntelista.

Varmt välkommen!
Cision-teamet

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.