Vad är målet med företagens kommunikation med aktieägare och analytiker? Hur skall den kommunikationen bäst ske? Vad efterfrågas och vad kan man säga? Hur skapar man förutsättningar för en god och effektiv dialog? Hur väl känner bolag egentligen sina aktieägare?

Välkommen till ett frukostseminarium om hur börsbolag bäst vägleder kapitalmarknaden och hur det går att bli mer proaktiv i IR-arbetet, tillsammans med Anders Fogel och Anders Isakson från Fogel & Partners, samt Magnus Thell, VD Cision Norden.

När: 8 oktober, klockan 08:30-09:30 (frukost serveras från 08:00)

Var: Börshuset, Skeppsbron 2, Malmö

Anmäl dig här

Antalet platser är begränsat, först till kvarn!

Varmt välkommen!
Cision och Fogel & Partners

 

Om Cision
Cision är en global ledande aktör inom affärsdriven informationshantering (media intelligence) och levererar ett komplett arbetsflöde för professionella IR och PR-kommunikatörer. Genom att erbjuda branschens mest omfattande PR- och sociala medierplattform tillsammans med kraftfulla analysmöjligheter ger Cision kommunikatörer och PR-experter möjligheten att förbättra sin synlighet och marknadsföring online samt skapa datadrivna beslutsprocesser.

Om Fogel & Partners
Fogel & Partners är en ledande rådgivningsboutique inriktad på strategisk kommunikation, med kontor i Stockholm och Göteborg. Vårt team har mångårig erfarenhet av transaktioner, krishantering och strategisk finansiell kommunikationsrådgivning för företag och ägare. Vi verkar på en internationell marknad och arbetar med både nordiska och globala kunder. www.fogelpartners.se

About Ulrika Peyron

Jag jobbar som Content Marketing Manager för Cision i Norden. Här på bloggen får du tips och inspiration kring saker som rör kommunikation, PR och Investor Relations. Du hittar också information om våra samarbeten, events och annat som händer hos oss på Cision.