Denna morgon höll vi i ett “favorit i repris”-seminarium på Cisions kontor i Stockholm där resultaten från vår årliga undersökning med journalister och kommunikatörer presenterades. Det var många som inte kunde närvara på vårt seminarium i Almedalen denna sommar, och därför ville vi återkomma med ett nytt tillfälle. Jenny Bjuhr Berggren, försäljningschef på Cision i Sverige, höll i presentationen och gick igenom resultaten. I undersökningen riktades olika frågor mot journalisterna och kommunikatörerna vilket gjorde att resultaten från de olika yrkesgrupperna kunde ställas mot varandra för att diskutera möjligheter till bättre vägar för samarbete mellan journalister och kommunikatörer.

Efter presentationen möttes Rolf van den Brink, journalist påDagens Opinion, Christina Almgren, Chef sociala medier på Fortum Sverige och Åsa Melin Mandre, Partner på PR-byrån Greenhill Relations, i en paneldebatt där resultaten från undersökningen diskuterades. Det blev ett intressant möte där tre skilda yrkesroller representerades och deltagarna i panelen gav sina personliga reflektioner på resultaten från undersökningen. Det blev en hel del skratt i publiken och också fortsatta diskussioner när seminariet var över!

Det finns en del bilder att ta del av i vårt Instagram-flöde – Följ oss gärna där!

Tack till alla er som ville komma!

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.